Taksipalvelut

Taksipalvelut jo 30 vuoden kokemuksella

 

Haluamme aidosti tuottaa Premium-luokan taksipalvelua. Kalustomme koostuu uusista, laadukkaista ja turvallisista Mercedes-Benz E-sarjalaisista. Automme ovat väriltään valkoisia ja helpoiten voit tunnistaa ne yrityksemme logosta, joka sijaitsee auton takaosassa.  Asema-alueemme on Helsinki, mutta luonnollisesti palvelemme pääkaupunkiseudun ulkopuolellakin koko Suomessa.

 

Asiakaslupauksemme

  • Automme ovat aina puhtaita. Pesemme jokaisen vuoron jälkeen auton ulkoa ja puhdistamme sen sisältä.
  • Meihin voit luottaa. Tilatut kyydit hoidamme aina 100 % varmuudella ja korkealla laadulla.
  • Kalustomme ovat uusia ja turvallisia. Uusimme autot kahden vuoden välein.

 

Tarjoamme räätälöityjä kuljetuspalveluita kuten lentokenttäkuljetuksia, hääajoja, kaupunkikiertoajeluita ja paljon muuta! Pystymme tarvittaessa reagoimaan nopeastikin erilaisiin tarpeisiin. Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella tai soittamalla, niin järjestämme Teille palvelun. Laskutuspalvelu yrityksille on luonnollisesti saatavilla.

 

 

Tilaa meiltä kuljetus, joka hoidetaan ammattitaitoisesti ja takuusti puhtaalla autolla. Täytä oheinen lomake ja palvelemme sinua! (arkisin klo 10-18)

Tilaa taksi tästä!

RK Taksi Oy taksipalvelut

Kaikki taksipalvelumme tuotetaan taksiluvan mukaisesti. Lisäksi kaikki meidän kuljettajat ovat ammattikuljettajia, jotka ovat suorittaneet Taksi Helsingin taksikurssin ja omistavat taksinkuljettajan ajoluvan.

Taksimme toimivat pääsääntöisesti Helsingin alueella, mutta luonnollisesti palvelemme koko Suomessa. Palvelemme kaikkina kellonaikoina. Hintamme ovat aina kohtuullisia ja noudattavat Taksi Helsingin linjausta. Autoissamme käy kaikki yleisimmät maksutavat.

Asiakaspalautteet ja mahdolliset risut & ruusut voi lähettää meille yhteydenotto-lomakkeella, joka löytyy yhteystiedot-sivulta.

Taksipalvelut

Varataksipalvelu

Edustusajot

Autojen käsinpesu

Rengastyöt

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Linnanherrankuja 5 A

Puh. 0400 400 646

info@rktaksi.fi